Xbox One güncellenecek!

Xbox One güncellenecek

Xbox One güncellenecek.

Xbox One’a en çok istenen Özelliklerden biri Oyuncuları bekletmeye devam edecek. Xbox One Arka Plan Müziği, Yazdan önce gelmeyecek.

Xbox One’ın çıkışından beri yapılan onca geliştirmeden sonra sıra bu özelliğe de gelmiş; ancak Twitter’da, bir Hayran sorusunu yanıtlayan Phil Spencer: “Bunu söylediğim için üzgünüm; ama Yazdan önce gelmez” diyerek bu özellik için biraz daha bekleyeceğimizi belirtti.

Tabii bu Özellikte, Sabit Disk’e; kendi Şarkılarımızı atıp Groove Müzik ile Arka Planda Müzikleri Dinleme şansımız olacak mı?

Bunları ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Xbox 360’ta bulunan; ama Xbox One’da hâlâ göremediğimiz önemli ve çok talep edilen Özelliklerden biri de Arka Planda Müzik Dinleme Özelliği. Xbox 360’ta bulunan ve gayet güzel çalışan bu Özelliğin Xbox One’a gelmesi için 22.000 imza toplatıldı.

Bu İmza ile en çok beklenen Özelliklerden biri olarak Groove Müzik karşımıza çıkıyor. Şu an Oyun oynarken Müzik Dinlemenin tek yolu Groove Uygulamasını kullanmak.

Bunun içinde Groove Müziği, Ekrana; İğnelememiz gerekiyor. Umarız Yaz ayı; Xbox One Oyuncularının doya doya Müzik dinleyebildikleri bir Ay olur. Xbox One ile ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Dodge Viper ACR tanıtıldı!