Xbox One geriye uyumluluk oyunlarına yenileri eklendi

Xbox One geriye uyumluluk

Xbox One geriye uyumluluk oyunlarına bugün yenileri eklendi. Bazı Xbox 360 oyunları Xbox One X için geliştirmeler ile geliyor. İşte Yeni Xbox One geriye uyumluluk oyunları!

Xbox One’ın en çok sevilen özelliklerinden biri de şüphesiz ki Xbox ve Xbox 360 oyunlarını çalıştırabiliyor olması. Xbox One X modellerinde grafikleri upscale yapan bu geriye uyumluluk oyunlarına bugün yenileri eklendi. Geriye uyumluluk oyunlarına eklenen bazı oyunlar Xbox One X için geliştirmeleri de barındırıyor.

İşte yeni Xbox One geriye uyumluluk oyunları

Xbox One’ın geriye uyumluluk oyunlarına; Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent, Fable II, Fable III ve Ninja Gaiden 2 oyunları eklendi. Bu oyunların bazılarına hemen erişilebilirken, bazıları da ay sonuna doğru çıkacak.

Xbox Game Pass Ultimate duyuruldu!

Bu oyunların fiziki disklerine sahipseniz; Xbox One’a diski takarak oynayabilirsiniz. Eğer fiziki disk yoksa Microsoft Store’dan oyunları satın alabilirsiniz. Xbox 360’ta bu oyunları dijital olarak satın aldıysanız direkt yine Microsoft Store’dan indirebilirsiniz.

Xbox One geriye uyumluluk