Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine 7 Oyun Daha Eklendi

Xbox One geriye uyumluluk sistemine yeni oyunlar eklendi. Peki eklenen oyunlar hangileri? Hangi kullanıcılar bu oyunlara ücretsiz erişebilecek? Detaylar haberimizde.

12 Kasım 2015 yılında hizmete başlayan Xbox One geriye uyumluluk sistemi, kütüphanesini her geçen gün daha da genişletmekte. 300’den fazla oyunu bünyesinde barındıran geriye uyumluluk sistemini, Xbox One kullanıcılarının yarısı aktif bir şekilde kullanmakta. Sistemi basit olarak özetlemek gerekirse Xbox 360 oyunlarının Xbox One sisteminde oynanabilmesini sağladığını söyleyebiliriz.

Bugün ise 7 yeni oyun XboxOne geriye uyumluluk sistemine eklendi. Listede Battlefield 3, Dragon Age: Origins gibi çıktığı dönemde tutulan oyunları görmek mümkün.

Peki, hangi oyunlar eklendi?

Strania

The Splatters

Scrap Metal

Ghostbusters

Dragon Age: Origins

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield 3

Oyunların dijital sürümüne sahip olan kullanıcılar kütüphanelerinden ücretsiz olarak ulaşabilecekler. Disk sürümüne sahip olanlar ise diski takıp oynayabilirler. İlk başta 104 adet Xbox 360 oyunuyla hizmete başlayan geriye uyumluluk sistemi, şu an bünyesinde 300’den fazla oyun bulunduruyor. Geriye uyumluluk sisteminde ki tüm oyunların listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Mount & Blade 2: Bannerlord’dan Yeni Bilgiler Geldi

Turkcell 5G testinde hız rekoru kırdı