Xbox One geriye dönük uyumluluk oyunlarına yenileri eklendi!

Xbox Türkiye

Xbox One geriye dönük uyumluluk oyunlarına bugün yenileri eklendi. Xbox 360 için geliştirilen Command and Conquer serisi artık Xbox One’da da oynanabiliyor. İşte Command and Conques serisinin Xbox One’da çalışan oyunları.

Xbox One, rakibi PlayStation 4’e geriye dönük uyumluluk ile kapatması çok zor olan bir fark atmayı başarmıştı. İlk etapta Xbox 360 oyunlarını daha sonra da Orijinal Xbox oyunlarını Xbox One’da oynama imkanı sunan Microsoft, bugün geriye dönük uyumluluk oyunlarına yenilerini ekledi.

Xbox One ve Xbox One S‘te direkt olarak Xbox 360 grafikleri sunan geriye dönük uyumluluk oyunlar, Xbox One X’te adeta seviye atlıyor. Xbox One X’te yeniden ölçeklendirme yaparak üst düzey grafik sunan Microsoft, şimdi de Command and Conquer serisini geriye dönük uyumluluk listesine ekledi.

Command and Conquer sersisi Xbox One geriye dönük uyumluluk oyunları arasında!

Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk oyunları arasına bugün Command and Conquer 3 Tiberium Wars, Command and Conquer 3 Kane’s Wrath, Command and Conquer Red Alert 3 ve Command and Conquer Red Alert 3 Commander’s Challenge oyunları eklendi.

Xbox Game Pass için yeni oyunlar duyuruldu!

Xbox 360‘ta bulunan ve efsaneler arasında yer alan Command and Conquer serisi, özellikle strateji tutkunlarının kaçırmaması gereken bir yapım. Eğer Xbox 360’ta bu oyunları dijital olarak satın aldıysanız, direkt olarak Xbox One‘ınıza indirebiliyorsunuz. Oyunu kutulu yani fiziki olarak aldıysanız ise; diski Xbox One’a takıp indirme işlemini başlatabiliyorsunuz.

Xbox One geriye dönük uyumluluk