Xbox Live Gold Kasım oyunları açıklandı

Xbox Live Gold Kasım oyunları açıklandı

Microsoft Xbox Live Gold ile dağıtacağı oyunları açıkladı. İşte Kasım ayında Live Gold üyelerinin ücretsiz olarak sahip olacağı yapımlar.

Xbox Live Gold Kasım oyunları açıklandı. Microsoft önümüzdeki ay Live Gold üyelerine ücretsiz olarak sunacağı yapımları açıkladı. Xbox sahipleri bu ay da 4 farklı oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Bilindiği üzere Microsoft, Sony gibi yeni nesil konsolu için farklı bir kategori oluşturmadı. Yani Xbox Series S sahipleri hem Xbox One, hem de Xbox 360 oyunlarını diledikleri gibi indirip oynayabilecekler.

Xbox Live Gold Kasım oyunları açıklandı

Xbox One

– Moving Out: Tüm ay boyunca erişilebilir. – Moving Out “koltukta imeceye” yeni bir anlam getiren, absürt fizik tabanlı bir taşıma simülasyonudur! Mobilya sektöründe parlak bir kariyere hazır mısın? Sertifikasını yeni almış bir mobilya düzenleme ve yeniden konumlandırma teknisyeni olarak hareketli Packmore kasabasında taşıma işleri yapacaksın.

Xbox Live Gold Kasım oyunları açıklandı

– Kingdom Two Crowns: 16 Kasım’dan 15 Aralık’a kadar. – Kingdom Two Crowns, modern piksel sanatı dokunuşlarına ve görsel sadelik hissine sahip bir strateji oyunudur.

Xbox 360

– Rocket Knight: 1-15 Kasım arası.- Rocket Knight, Climax Studios tarafından geliştirilen  2.5D platform oyunudur.

– LEGO Batman 2: DC Super Heroes: 16-30 Kasım arası. – Efsaneler toplanıyor. Batman ve Robin ikilisi, Gotham şehrini kötü şöhretli Lex Luthor ve Joker’in elinden kurtarmaya çalışıyor. Bunu yapmak için de DC Evreninden Superman, Wonder Woman ve Green Lantern gibi diğer ünlü süper kahramanlara katılıyor.

Rekabet Kurumu’ndan zincir marketlere rekor ceza