WWE 2K18 çıkış videosuyla büyüledi!

2k18

WWE organizasyonunun resmi oyunu olan WWE 2K18 için yeni bir video daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

WWE dövüşlerini takip edenlerin de bildiği üzere, bu organizasyonda çok büyük paralar dönüyor. Elbette ki bu paralar dövüşlere basılan bahisler üzerinden gerçekleşmiyor. Çünkü hangi dövüşü kimin kazanacağı tamamen belirsiz bir durum. Zira iki dövüşçü ringde kozlarını paylaşırken, kenardan birkaç kişi birden ringe dalıp ikisini de bir anda yere serebiliyorlar. Belki de WWE’nin tüm dünyada bu kadar popüler olmasının nedeni ne zaman ne olacağının pek de belli olmamasıdır. Açıkçası bu organizasyonlardaki senaryo, bizim Türk dizilerinde bile yok.

WWE bir zamanlar ülkemizde de yayınlanıyordu. Bilgehan Demir’in anlatımında gerçekleşen müsabakalar özellikle ilk okul çağındaki çocuklar tarafından ilgi ile izleniyordu. Zaten bu müsabakaların genel olarak hitap ettiği yaş kitlesi de az buçuk belli.

Tüm dünyada bu kadar geniş bir kitleye hitap eden bir dövüş organizasyonunun oyun dünyasına boy göstermemesi absürt kaçardı. Neyse ki 2K Sports bu boşluğu WWE 2K serisi ile doldurmuş durumda. Serinin yeni oyunu WWE 2K18 önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak. Yapımcı stüdyo bundan ötürü yeni WWE 2K18 için bir video paylaştı. 2K Sports tarafından paylaşılan bu etkileyici videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Açıkçası videodaki atmosferin bile insanı gaza getirdiğini söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Şimdiden iyi seyirler.