WWE 2K18 çıkış tarihi belli oldu

wwe 2k18

Bir dönem ülkemizde de çok popüler olan WWE dövüşlerinin lisanslı oyunu WWE 2K18 için çıkış tarihi belli oldu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Ülkemizde Amerikan Güreşi olarak da adlandırılan Smackdown ve Raw dövüşleri yeni dönemde de PC ve konsollarımıza konuk olacak. 2K Sports tarafından geliştirilen WWE 2K serisi, daha önceki yıllarda Smackdown vs Raw ismi ile satışa sunuluyordu. Birçok ülkede popüler bir program olan bu ikili WWE 2K18 ile tekrardan konsollarımıza geliyor.

Bilindiği üzere gerek Smackdown gerekse Raw tamamen kurma dövüşlerden oluşmakta. Yani diğer dövüş organizasyonları gibi herkes ölümüne mücadele etmiyor. Kendilerine yazılıp verilen bir senaryo mevcut ve hepsi bu senaryoyu oynuyorlar. Zaten programların izleyici kitlesinin büyük oranda çocuklardan oluşması da olayların ne derece abartılı ve kurmaca olduğunun da en büyük ispatı.

Sonuç olarak bu abartılı ve kurgu dolu dünya, uzun süredir oyun sektöründe de boy gösteriyor. Bu organizasyonun telif ve lisans haklarını çok önceden satın alan Take-Two, WWE oyunu geliştiren tek yapımcı statüsünde.

Take-Two geçtiğimiz günlerde @WWEgames isimli resmi twitter adresinden yaptığı açıklama ile WWE 2K18 için belirlenen çıkış tarihini de açıkladı. Firmadan yapılan açıklamaya göre oyun önümüzdeki sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek. Yani muhtemelen FIFA, PES gibi senelik yapımların çıktığı Eylül-Ekim döneminde yeni WWE oyunu da raflardaki yerini alacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.


Yorumlar kapatıldı.