It 2’nin vizyon tarihi belli oldu!

it 2 pennywise film

Evet, kabus henüz bitmedi. Pennywise ile bir randevumuz daha var. It 2’nin gösterim tarihi açıklandı.

Son dönemin en popüler yapımlarından olan It (O), hem yurt dışında hem de ülkemizde büyük ilgi görüyor. R – Yetişkin derecesi olmasına rağmen şu an en çok izlenen filmlerden bir tanesi. Öyle ki 35 milyon dolarlık bütçesi olan film, gösterimde olduğu ilk 17 gün toplamında 478 milyon dolarlık hasılat elde etti.

It’te Kaybedenler Kulübü olarak tanımlanan bir grup çocuğun başından geçen korkutucu olaylar ekrana yansıyor. Herkesin mutlaka korkuları vardır ve bu korkular özellikle çocukluk dönemlerinde baskınlığını gösterir. Peki herkes korkularının üstüne giderek onları yenebilir mi? Belki evet, belki hayır. Bir nesli palyaçolardan korkar hale getiren Pennywise’ın “Chapter 2” ile bir kez daha geri döneceği zaten söylenmişti. Şimdi ise resmi çıkış tarihi geldi.

New Line Cinema’dan yapılan açıklamaya göre It 2, 6 Eylül 2019’da vizyonda olacak. Filmin çekimlerinin 2018 yılında başlaması bekleniyor ve tahmin edeceğiniz üzere Kaybedenler Kulübü’nü oluşturan üyeler, artık birer yetişkin olarak karşımıza çıkacak. Peki ya çocukluktan kalma korkularının hala üstesinden gelebilir pozisyonda olacaklar mı? Bunu da filmi izleyince göreceğiz.

WWE 2K18 PC için de geliyor