Wozniak Herkesi Şaşırttı!

Steve Wozniak With iPhone

Akıllı telefon pazarının en büyük şirketinin Samsung olmasına rağmen, kar açısından Apple her zaman önde ilerliyor. Yürüdüğü yolun doğru olduğunu her geçen gün ispatlayan Apple geçen sene gerçekleştirdiği iPhone satışlarıyla yine rekor kırmıştı.

Steve-Wozniak-With-iPhone

Tabi bu durum herkes için göründüğü gibi olmuyor. Apple’ın kurucu ortaklarından Steve Wozniak açıklamasında, Android’e karşı çok büyük bir fırsatı kaçırdıklarını belirtiyor. WIRED aracılığıyla yaptığı açıklamalarda Wozniak, “Apple’ın ikinci bir telefon piyasası olarak Android kullanmasına engel olacak hiçbir şey yok” dedi ve şöyle devam etti: “İyi bir rekabette bulunabilirdik. İnsanlar, ürünlerimizin Android’li ceplere kıyasla değerli görünüş, üretim ve stillerini seviyorlar. Aynı anda iki arenada oynayabilirdik.” şeklinde konuştu.

Android ile iPhone cihazlarını ayıran özelliğinde altını çizen Wozniak, Apple cihazlara yenilik getirirken daha temkinli davranıyor dedi. Ayrıca Samsung’un cihazlarda çok gereksiz işlemlere de yer verildiğini belirten Wozniak, tüketicilerin seçimlerini bu gibi unsurların etkilemediğinide vurguladı.