Apple’ın kurucusundan ilginç iPhone X yorumu

iphone

Apple’ın kurucu ortaklarından biri olan Steve Wozniak, iPhone X hakkında bazı söylemlerde bulundu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Apple’ın geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte tanıtılan iPhone X için nefesler tutulmuş vaziyette. Oldukça geniş bir kitle, Apple’ın yeni nesil iPhone modelini satışa sunacağı o güne odaklanmış durumda. Apple, iPhone X’i 3 Kasım’da satışa sunmayı planlıyor olsa da bu telefonu çıktığı gün satın almak pek de kolay olmayacaktır. Elbette Apple’ın kurucu ortaklarından biri değilseniz.

Steve Jobs ile birlikte Apple’ın kurucu ortaklarından biri olan Steve Wozniak, iPhone X’in kendisini pek de heyecanlandırmadığını dile getirdi. Apple hakkında yaptığı dürüst eleştiriler ile bilinen Wozniak, şimdilik iPhone 8’den memnun olduğunu ve iPhone X’i çıktığı ilk gün edinmeyi düşünmediğini dile getirdi.

iPhone X’te karşımıza çıkacak olan FaceID teknolojisine de değinen usta isim, bu teknolojinin Apple’ın istediği gibi çalışmama riskinin bulunduğunu dile getirdi. Hali hazırda kullandığı iPhone 8’e de ufak bir eleştiri getiren Wozniak, telefonun neredeyse iPhone 7 ile birebir aynı olmasını diline doladı.

Steve Wozniak daha önce Android cihazlar kullanırken de görüntülenmiş ve bunda absürt bir durumun olmadığını vurgulamıştı. Apple’ın kurucu ortağı şirketin kendisini heyecanlandıracak yeni bir cihaz üretemediğini de söylemişti.

Öyle görünüyor ki Wozniak, iPhone X için pek de aceleci davranmayacak. Peki ya siz? iPhone X için ne kadar bekleyeceksiniz?