Steve Wozniak’tan Apple için şaşırtıcı sözler!

Steve Wozniaktan Apple icin sasirtici sozler

Steve Wozniak, teknoloji devi Apple’ın ürünleri iPad Pro, Apple Watch ve şirket ekosistemi hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Teknoloji devi kısa süre önce stylus kalem ve klavye ile desteklenen iPad Pro’yu satışa sunmuştu.

Steve Wozniak'tan Apple icin sasirtici sozler!

Steve Wozniak, teknoloji devi Apple’ın ürünleri iPad Pro, Apple Watch ve şirket ekosistemi hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Teknoloji devi kısa süre önce stylus kalem ve klavye ile desteklenen iPad Pro’yu satışa sunmuştu. Şirketin CEO’su Tim Cook geçtiğimiz Salı günü “Artık bir PC almak için herhangi bir neden göremiyorum” şeklindeki açıklamasına şirketin efsanevi isimlerinden Steve Wozniak cephesinden bir açıklama geldi.

Steve Wozniak, şirketin CEO’su Tim Cook tarafından yapılan açıklamalara ikna olmuş gibi durmuyor. New Relic tarafında düzenlenen bir konferansta konuşan Apple’ın kurucularından Wozniak, tabletin kullanım alanının kendisi için sınırlı kaldığını ve dizüstü bilgisayar tabanlı bir adam olmaya devam edeceğini belirtti.

Şirketin popüler ürünlerinden Apple Watch hakkında da bazı açıklamalarda bulunan Wozniak, bazen takmayı unuttuğunu, ancak onu özlemediğini keşfettiğini dile getirdi. Şirket için önemli isimlerden birisi olan Wozniak’ın bu dikkat çeken açıklamaları şirketin ekosistemi ile ilgili oldu. Wozniak, “Apple ekosisteminde olmayı sevmiyorum, hapsolmayı sevmiyorum, ben bağımsız olmayı seviyorum” diyerek Apple’ın bir Android telefon çıkarması gerektiğinin altını çizmişti.

Şirketin efsanevi kurucularından olan Steve Wozniak’ın bu açıklamasına siz katılıyor musunuz?

Rainbow Six: Siege sistem gereksinimleri!