Wolverine 3’de, Klasik Caninin Dönüşü

wolverine 69798

Hugh Jackman son kez rol olacağı Wolverine 3, çizgi roman hayranlarının en kült canilerinden birini beyaz perdeye geri döndürecek.

2009’da gösterime giren X-Men Origins: Wolverine, eleştirmenlerin gazabı ile karşılaşsa da, baş rol karakterlerinin başarısı sayesinde, ciddi bir gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Bu başarıda iki isim göze çarptı: Wolverine’i canlandıran Hugh Jackman ve Sabretooth’a (Ki filmde bir kez bile ismi geçmiyor ve çevresi tarafından ‘Victor’ olarak çağrılıyordu) hayat veren  Liev Schreiber… İki usta oyuncu ve bol bol çarpıcı efekt sayesinde film, yapım bütçesini üçe katlamayı becermişti.

Serinin üçüncü halkasında, X-Men ve Wolverine’ın en azılı düşmanlarından Sabretooth geri dönecek.  Liev Schreiber, bir kez daha Sabertooth rolünü üstlenecek.

Wolverine

Konu seçimi ise son derece ilginç zira çizgi roman müdavimlerinin hemen hemen hepsinden bolca olumlu not alan “Old Man Logan” senaryosu baz alınacak.

“Old Man Logan”da, Wolverine yıkıcı bir savaştan sonra hayatta kalmayı başaran birkaç mutanttan biri olarak karşımıza çıkıyor ve Logan, pençelerini geri çekip, eşi ve çocuklarıyla, inzivaya çekiliyordu. Seride, kahramanlıkları ile tanıdığımız Bruce Banner (Hulk) bile, yamyam bir caniye dönüşüyor ve Logan ile arasındaki son epik savaş yaşanıyordu.

Tabii ki, Fox ve Marvel arasındaki anlaşma nedeniyle Hulk’ı, bu filmde görmemiz mümkün olmayacak. Ama ipini serip, ununu elemiş Logan senaryosu temel alınacak. Liev Schreiber ve Sabertooth’un geri dönüşü ve ikili arasındaki nihai mücadele de heyecanımıza heyecan katacak.

Yapım, gelecek yılın bahar aylarında gösterime girecek.