Microsoft Band 2’de Büyük İndirim

Microsoft band 2

Microsoft, yeni akıllı bilekliği Microsoft Band 2’nin fiyatından indirime gidiyor. Satışları arttırmak için yapılan bu indirim sadece kısa bir süre sürecek.

Microsoft şimdiye kadar akıllı saat alanına girmekten kaçındı ama bu şirketin giyilebilir cihazlar pazarından hepten uzak durduğu anlamına gelmiyor. Amerika çıkışlı şirket, akıllı bilekliği Microsoft Band ile bu pazarda yer alıyor. Hatırlayacağınız gibi şirket, ilgiyle karşılanan Microsoft Band’in ardından geçtiğimiz yıl da Microsoft Band 2’yi satışa sunmuştu.

microsoft-band-2-satista

Microsoft Band 2‘yi daha çok kişiye satabilmek için çeşitli pazarlama taktikleri uygulayan Microsoft, geçtiğimiz aylarda sık sık indirimli satışlar düzenledi. Akıllı bilekliğin satışlarını arttıran bu indirimlere bir yenisi daha eklendi. Band 2, kısa bir süre için 249 dolar yerine 174 dolara satılacak. Cihazı bu indirimli fiyattan almak için Microsoft Store üzerinden sipariş vermeniz gerekiyor. Bu indirimle fiyat cihazın bu modelleri için geçerli, fakat daha önce de belirttiğimiz gibi sadece kısa bir süre için geçerli.