Winnie the Pooh korku filmi olarak geliyor!

wtp 2

Bir dönemin en sevilen çizgi film karakterlerinden Winnie the Pooh, yayın haklarının kamusal hale gelmesinden sonra, ekranlara korku filmi ile dönmeye hazırlanıyor.

Winnie the Pooh korku filmi olarak geliyor! Ülkemizde özellikle 80 ve 90 jenerasyonu neslinin severek takip ettiği, arkadaşlığı öğrendiği, içlerinde güzel duyguların gelişmesini sağlayan sevilen çizgi film karakteri Winnie the Pooh bu kez alışılmışın çok dışında bir tema ile karşımıza çıkıyor.

Winnie the Pooh korku filmi

Yayın hayatına 1926 yılında başlayan Winnie the Pooh, Alexander Milne tarafından kurgulanmış bir karakter. Bugüne kadar tüm telif hakları sadece Disney’de bulunan Winnie the Pooh, Amerika Birleşik Devletleri’nde 2018 yılında çıkan bir yasa nedeniyle bu yıldan itibaren kamu malı olarak sayılmaya başlandı. Bunun anlamı ise artık isteyen herkes bu sevimli çizgi film karakteriyle alakalı olarak içerik üretebilecek.

Winnie the Pooh korku filmi

Winnie the Pooh korku filmi olarak geliyor!

İşte bu sebeple kolları sıvayan ve Disney’le de herhangi bir bağı bulunmayan yönetmen Rhys Frake-Waterfield tarafından çekilen ve çoktan IMDB’de listelenmeye başlanan yeni bir film duyuruldu. Winnie the Pooh: Blood and Honey yani Winnie the Pooh: Kan ve Bal ismi verilen bu yapım, adından da anlaşılacağı üzere korku temalı bir film olma özelliği taşıyor.

Winnie the Pooh korku filmi

Filmin konusunun ne olduğu, filmde hangi karakterlerin bulunacağı gibi sorular henüz yanıtlanmazken, filmden paylaşılan bir karede Winnie the Pooh ve en yakın arkadaşı Piglet’in oldukça korkutucu bir görüntüsü paylaşıldı. Bu sıra dışı yapımın ne zaman beyaz perdeye yansıtılacağı hakkında da henüz bir bilgi verilmezken, rüzgarı arkasına alan filmin bu yıl içerisinde sinemaseverlerin beğenisine sunulması bekleniyor.

Volkswagen 3 yıl içinde Tesla’yı geçeceğine inanıyor