Bruce vs Frankenstein : Korku filmlerinin The Expendables’ı geliyor

sadqw

Evil Dead’teki Ash emekli oldu, ama korku türüne hizmet edecek yeni karakterler yolda gibi: Bruce vs Frankenstein.

Ünlü aktör, 2007’de izleyicilerle buluşan filmi My Name is Bruce’un devam yapımı üzerinde çalışıyor. Korku komedi türündeki bu yapımın devam filminin ismi ise, bir değişiklik olmazsa Bruce vs. Frankenstein olarak belirlendi.

Cambpell, 2007’deki filmde kendi kendini oynamıştı, ama tabii ki biraz daha farklılaştırılmış bir versiyon olarak. Bruce vs. Frankenstein için ise, “Korku türünün Expendables’ı olabilir,” yakıştırmaları yapılıyor. Biliyorsunuz, Expendables serisinde Hollywood’un pek çok aksiyon yıldızı bir arada boy göstermişti.

Bruce vs. Frankenstein: Korku filmlerinin The Expendables'ı geliyor

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren aktör, aklındaki projeye dair ilk detayları paylaştı. Joblo.com üzerinde yer verilen bazı dikkat çekici detaylar şöyle:

“İnsanların bir filmde göremeyeceği kadar çok korku yıldızını bir araya getirmek istiyorum. Kane Hodder (Jason Voorhees’ı canlandırmıştı) ve Robert Englund (Freddy Krueger) gibi oyuncular olmalı ve bu adamların gizli yönlerini ortaya çıkarmak isterim. Bu adamlardan bazıları kendi karakterlerini, bazıları da farklı karakterleri canlandırabilir. Mesela Frankenstein karakterini Kane Hodder oynayabilir ve hatta onunla kavga edebilir.

Ortağım Mike Richardson ile konuştum. Bunu bir grafik roman olarak hazırlayacağız. Tabii ki perdeye de film olarak uyarlamak isterim. Mike, Netflix’e pek çok proje satıyor ve bu projeyi öncelikle grafik roman olarak hazırlamamızı önerdi.”

Evet, şu an Bruce vs Frankenstein için yolun başındalar diyebiliriz ve hayata geçmesi için de yıllar gerek. Umarız bir gün bu proje ete kemiğe bürünür.

Logitech MX Master 3 kablosuz mouse inceleme