Windows Phone İçin BBM Test Aşamasında

Windows Phone İçin BBM Test Aşamasında

Windows Phone için BBM’in test aşamasına ulaştığı ve yakında indirilmeye hazır hale geleceği belirtiliyor.

BlackBerry Messenger ya da sıklıkla kullanıldığı ismiyle BBM, şu anda dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma servisleri arasında yer alıyor. Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry’nin son dönemde içinden geçtiği zorlu süreçti en önemli ürünlerinden biri haline gelen BlackBerry Messenger, firmanın gelecek planları arasında da önemli bir rol üstleniyor. BBM‘i mümkün olduğunca fazla kullanıcıya ulaştırmak için harekete geçen BlackBerry’nin, mesajlaşma servisini Windows Phone kullanıcılarına sunmaya hazırlandığı biliniyordu.

BBM_DG

BlackBerry konusunda bügüne kadar ortaya çıkan birçok haberin kaynağı olan BlackBerry Leaks hesabından yollanan yeni tweete göre, Windows Phone için BBM şimdiden test aşamasına ulaştı. Uygulamanın test sürümünün şimdiden pilot programdaki kullanıcılara sunulduğu ve çok yakında genel kullanıcı kitlesi için de uygun hale getirileceği iddia ediliyor.

Windows Phone için BBM‘in yapım aşamsında ulaştığı iddia edilen bu önemli dönüm noktası hakkında BlackBerry cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. BlackBerry’nin konuyla ilgili resmi açıklamayı, uygulamanın test sürümü genel kullanıcılar tarafından indirilmeye uygun hale getirildikten sonra yapması bekleniyor.

BlackBerry, Şubat ayında Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress 2014 kapsamında yaptığı açıklamada Windows Phone için BBM‘in geliştirildiğini duyurmuş ama ne zaman yayınlanacağını belirtmemişti. Konuyla ilgili bugüne kadar çıkan haberlerde BlackBerry Messenger’ın Windows Phone 8.1’in yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılara sunulacağı iddia ediliyordu ve son gelişmeler de bu iddiaları destekler nitelikte.

Nokia Asha Cihazlara Yeni Güncelleme Yayınlanıyor