BlackBerry Messenger Güncellendi

BBM 575

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisleri arasında yer alan BlackBerry Messenger, yeni güncellemeyle Android 5.0 Lollipop ve iOS 8’e daha uygun hale geldi.

Son dönemde yeniden yükselişe geçen Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry‘nin en önemli ürünleri arasında yer alan BlackBerry Messenger, yeni işletim sistemlerine ayak uydurması için güncellendi. Dünya genelinde 100 milyona yakın kullanıcısı bulunan ve dünyanın en popüler mesajlaşma servisleri arasında yer alan BlackBerry Messenger için yayınlanan yeni güncelleme, BBM‘i iOS 8 ve Android 5.0 Lollipop’la daha uyumlu hale getirirken bazı özellikleri de yeniledi.

BBM_DG (2)

BBM için yayınlanan bu güncellemeyle beraber yenilen özelliklerin başında, bir süre önce BlackBerry Messenger kullanıcılarının beğenisine sunulan Snapchat benzeri özellik geliyor. Kullanıcıların Snapchat’te olduğu gibi sadece belirli bir süre görülen iletiler göndermesine izin veren bu özellikteki görüntüleme süresi üst sınırı 60 saniyeye yükseltilirken, kaldırılmamış içeriklerin daha sonra tekrar görüntülenmesine de imkan sağlandı. Android 5.0 Lollipop ve iOS 8 için uygun hale getirilen BlakcBerry Messenger, özellikle boyutları yükselen yeni iPhonelar için çok daha uygun bir tasarıma sahip olacak.

Kasım Ayında 1.2 Milyon Xbox One Satıldı