BBM Snapchat Benzeri Özelliğe Kavuştu

BBM 575

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisleri arasında yer alan BBM, Snapchat benzeri yeni özelliklerini Android, iOS ve BlackBerry kullanıcılarına sundu.

Kullanıcılarının karşı tarafa sadece belirli bir süre için görülebilen iletiler veya görüntüler göndermesine olanak sağlayan Snapchat uygulamasının son dönemdeki yükselişi, diğer firmaları da benzer özellikler geliştimek için harekete geçirdi. Snapchat’in kullanıcılarına sunduğu güvenlik ve mahremiyet imkanlarını kendi kullanıcılarına da sunmak isteyen bu firmalardan biri de Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry oldu.

BBM_özellik

BlackBerry‘nin akıllı telefon pazarındaki etkinliğini kaybetmesinin ardından firmayı ayakta tutanürünler arasında yer alan BlackBerry Messenger‘ı geliştirmek için çalışmalarını sürdüren BlackBerry, BBM kullanıcılarına sunulacak olan bu Snapchat benzeri özelliği iki hafta önce resmi olarak duyurmuştu. Message Retraction ve Timed Messages adını taşıyan bu yeni özellikler bugün Android, iOS ve BlackBerry işletim sistemlerini kullanan BBM kullanıcılarına sunuldu. Kullanıcıların mesajlarını geri çekmelerini veya sadece belirli bir süre için ulaşılabilir yapmalarını sağlayan bu yeni özellikten Windows Phone kullanıcıları ise şimdilik faydalanamayacak.

Nexus 6′nın Avrupa Çıkış Tarihi Ertelendi