Windows Phone Hindistan’a Açılıyor!

windowsphoneön

Microsoft,Windows Phone’u daha fazla yaymak için yeni atılımlarda bulunmaya devam ediyor. Microsoft’un izlediği yol ise Sony gibi dev üreticilerin yanında küçük yatırımlarda bulunurken Çin ve Hindistan’da bulunan kendi ülkesi çapında büyük yatırımlar yapmış üreticilerle de iletişimine devam etmesi oluyor.

Microsoft’dan son gelen bilgilere bakılırsa Windows Phone Hindistan’ın teknoloji ekosistemine de atılımlarda bulunacak. Ayrıca Hindistan medyasının yapmış olduğu haberlere göre bu yaz Hindistan’ın üç büyük akıllı telefon üreticisi (Karbonn,Xolo ve Lava) alt seviyeye hitap eden modelleri ile giriş yapacak.

windowsphone

Üç büyük akıllı telefon üreticisinden olan Karbonn yaz ayında 4 yeni akıllı telefonunu  piyasaya sürmeyi hedefliyor. Karbonn’dan gelecek yeni akıllı telefonların fiyatları 100$-200$ arasında olacağı belirtildi. Bir diğer akıllı telefon üreticisi olan Lava’da bu yaz Snapdragon 200 yongasetli ve fiyatları 105$-140$ arasında değişecek cihazları piyasaya sürmeyi planlıyor. Son olarak Xolo,WP8 akıllı telefonları ise bu yaz ayında da Hindistan ekosistemini domine edecek gibi gözüküyor. Karbonn,Lava ve Xolo’nun modelleri alt seviyeye hitap edecek.

Hindistan’ın üç büyük akıllı telefon üreticisinden olan Karbonn, Lava ve Xolo’nun alt seviyeye hitap eden modellerinin yaz aylarından piyasaya sürülmesiyle birlikte Hintli Micromax’ın da Windows Phone 8 cihazları  piyasaya girmiş olacak.

Prestigio Yeni Ürünü MultiPad Visconte’yi


Yorumlar kapatıldı.