Çift İşletim Sistemli Yeni Telefon!

windows vs android

Huawei’nin resmi olarakta doğruladığı çift işletim sistemli telefon Android ve Windows Phone 8 işletim sistemlerini barındıracak.

windows-vs-android

Çift işletim sistemli akıllı telefonların yılı olacağı söylenen 2014’te birçok teknoloji ile tanışacağımız anlaşılıyor. Karbonn firmasının Android ve Windows Phone 8 işletim sistemini beraber sunan bir telefon üzerinde çalıştığını ve bunu yıl içerisinde kullanıcılara sunacağı açıklamasından sonra Huawei firmasıda resmi olarak çift işletim sistemi barındıran bir akıllı telefon hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladı.

Huawei pazarlama şefi görevini yürüten Shao Yang konuyla ilgili açıklamasında gelecek dönemler içerisinde Windows Phone platformuna sahip telefonları duyuracağını belirtti. Çinli firmanın dikkat çeken açıklaması ise Mayıs-Haziran aylarında duyuracaklarını açıkladığı çift işletim sistemli akıllı telefonlar oldu.

Android ve Windows Phone 8 işletim sistemlerini bir arada barındıracak akıllı telefonları ilk olarak Amerika’da satışa sunacak olan Huawei, cihazın donanımsal özelliklerini ise açıklamıyor. Bununla beraber çift işletim sisteminin performans oranı, sistemleri arasındaki geçiş ve verimliliğinin nasıl olacağına dair detaylar ise akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oluyor.