Dünyanın En Hafif Windows Phone 8 Akıllı Telefonu Hangi Firmadan Gelecek?

Xolo windowsphone 8.1 manset

İşte bu sorunun cevabı hiç beklemediğiniz bir firma olacak. Hali hazırda satışta bulunan Windows Phone 8 akıllı telefonlara baktığımızda Nokia’nın liderliğini görüyoruz. Fakat bu durum önümüzdeki dönemde yeni katılımcılar ile değişiklik gösterebilir.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Windows 8.1 işletim sistemine sahip Tablet PC’sini tanıtan XOLO çok yakın zamanda da Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. XOLO’nun ilk Windows Phone 8 işletim sistemine sahip akıllı telefonu olacak olan bu yeni model 4.7 inç ekrana sahip olacak ve cihazın üzerinde Qualcomm Snapdragon 200 dört çekirdekli işlemci bulunacak. Adreno 302 grafik yongasıyla birlikte gelecek olan ürünün ekran çözünürlüğü ise kesinlik kazanmış değil. Xolo-windowsphone-8.1

Gelen söylentilere bakılırsa XOLO’nun bu yeni akıllı telefonu Windows Phone 8 pazarının en hafif ürünü olacak. Bu yeni ürün 100 gram ağırlığı ile 113 gramlık iPhone 5S’den ve 107 gramlık Samsung Galaxy S4 Mini ‘den bile hafif olacak. Ürünün muhtemelen Hindistan marketine yönelik olacağı ve 200 dolar civarında bir fiyat ile satışa çıkacağı da gelen diğer söylentiler arasında yer alıyor.

Tablet PC Satın Alma Rehberi 2014