Windows 95 Mobile nasıl görünürdü?

Windows 95 Mobile

Mobile pazardan resmi olarak olmasa da çekilen Microsoft, konsept tasarımcılarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Şimdi de Windows 95 Mobile konsepti yayınlandı.

Mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile’a büyük umutlar bağlayan Microsoft, maalesef ki eli boş dönmüştü. Hatta yazılım devi mobil pazardan resmi olmasa da yavaş yavaş çekilmeye başlamıştı. Windows 10 Mobile‘a uygulama geliştirilmemesi ve uygulama geliştiricilerinin pek ilgi duymaması platformun çöküşünü hızlandırmıştı.

Microsoft Store’da bile Windows Mobile ile çalışan telefon satmayı durduran Microsoft, yine de konsept tasarımcılarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 4096 isimli konsept tasarımcısı karşımıza Windows 95 Mobile isimli konsepti ile çıktı.

Yeni iPad Pro için göz kamaştıran konsept!

Windows 95 Mobile konseptinde Twitter, WhatsApp ve Skype gibi uygulamalara yer verilmesi oldukça hoş olmuş. Günümüz tasarım anlayışına çok uzak olan Windows 95 tasarımı, yine de kullanıcıları eski günleri yad etmesini sağlıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri konseptler ile baş başa bırakalım.

İşte Windows 95 Mobile konsepti!

Windows 95 MobileDiğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.