Windows 9 Geliyor!

Windows 91

Microsoft 30 Eylül’de Windows 9’u tanıtmaya hazırlanıyor. 

Dünyada bilgisayarlarda en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows’un yeni versiyonu Windows 9 geliyor. Bu haberle birlikte şuan bilgisayarlarınızda bulunan işletim sistemlerinizden bir an önce kopmaya başlasanız iyi olur. Bu uyarı özellikle halen daha Windows XP’den kopamayan kullanıcılar için geliyor.

 

Windows-9

 

Gelen haberlere göre Microsoft yeni işletim sistemi Windows 9’u 30 Eylül tarihinde görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda Microsoft’un bazı medya kuruluşlarına davetiye gönderdiği de gelen haberler arasında yer alıyor. Microsoft düzenleyeceği etkinlik ile yeni işletim sistemini tüm ayrıntılarıyla Dünya’ya tanıtacak.

Öte yandan gelen diğer sızıntı haberlere göre ise Microsoft, Windows 9’u kullanıcılara sunmadan önce geliştiricilere sunacak. Bu sayede işletim sisteminin açıklarının daha net bir şekilde giderilme imkanı olacak.

Windows 9’da karşılaşabileceğimiz yenilikler arasında normaline göre daha küçük bir Başlat menüsü, Charms barının kaldırılması ve bazı arayüz değişiklikleri yer alıyor.

Ubisoft 2015′ten Sonra Sadece Yeni Nesile Odaklanacak