Windows 365 Hala Microsoft’un Gündeminde

Windows 365 Hala Microsoftun Gündeminde

Microsoft’un bir süre önce ortaya çıkan abonelik tabanlı işletim sistemi Windows 365’in iptal edilmediği ve hala firmanın gündeminde olduğu belirtiliyor.

Şimdilik Windows 9 adıyla anılan yeni işletim sistemi üzerinde bir süredir çalışmakta olduğu bilinen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, Windows çalışanlarının büyük bölümünü Windows 9 üzerinde yoğunlaştırmış olsa da, firmanın bir yandan da ikinci bir işletim sistemi üzerinde çalışmalara başlandığı söyleniyor. Windows 365 adıyla anılan bu işletim sistemi hakkında ilk detaylar bir süre önce ortaya çıkmış ve bu işletim sisteminin Office 365 benzeri bir abonelik sistemine sahip olacağı iddia edilmişti.

Windows_365

Windows 365 hakkında ilk haberlerin ortaya çıkamsından kısa bir süre projenin iptal edildiği söylenmiş olsa da, Microsoft‘a yakınlığıyla bilinen kaynaklardan gelen yeni detaylar abonelik temelli bir Windows işletim sisteminin Microsoft’ta hala gündemde olduğunu gösterdi. Microsoft şu ana kadar Windows işletim sisteminin geleceği hakkında konuşmaktan kaçındığı için bu tür bir projenin gerçek olup olmadığı şimdilik bilinmese de, Office 365‘le büyük başarı yakalayan firmanın Windows’ta da benzer bir uygulamaya gitmesi pek de şaşırtıcı olmaz.

Motorola Moto 360 Hakkında Yeni Detaylar