Windows 8.1 Update 3 İçin Çalışmalar Başladı

Windows 8.1 Update 3 İçin Çalışmalar Başladı

Windows 8.1 Update 2’yi önümüzdeki aylarda yayınlaması beklenen Microsoft’un şimdiden Windows 8.1 Update 3 üzerinde çalışmaya başladığı belirtiliyor.

Windows 8.1‘i tüm kullanıcılar tarafından kabul gören bir işletim sistemi haline getirmek için hummalı bir çalışmanın içinde olan teknoloji devi Microsoft’un, işletim sistemi için hazırladığı ikinci önemli güncellemeyi önümüzdeki aylarda kullanıcılarına sunması bekleniyor. Windows 8.1 Update 2 adıyla anılan bu yeni güncelleme henüz yayınlanmamış olsa da, 2015 yılında yayınlanacağı söylenen Windows 8.1 Update 3 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Windows-8-1-Update-3

Konuyla ilgili internete sızan yeni iddialara göre Microsoft şimdiden Windows 8.1 Update 3 üzerinde çalışmaya başladı ve Update 2’nin ardından gelerek işletim sistemine yeni değişikler getirecek olan bu güncelleme 2015 yılının ilk aylarında kullanıcılara sunualacak. Öte yandan Microsoft’un Windows 9 için çalışmalara başladığı ve yeni işletim sisteminin Nisan ayında yayınlanacağı göz önüne alınacak olursa, olası bir Update 3’le Windows 9 arasında sadece birkaç aylık bir süre olacak. Microsoft üst üste yayınladığı güncellemelerle Windows 8.1’i geliştirmeye çalışıyor olsa da, başlat menüsünün geri dönmesi ve Cortana’nın eklenmesi gibi önemli değişikliklerin Windows 9‘a saklanması bekleniyor.

Anonymous Dünya Kupası Sitesini Hackledi