Windows 11 güncelleme tarzı değişiyor: Kullanıcılar bunu beğenecek

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor

Windows 11 güncelleme tarzı kısa bir süre içerisinde değişiyor. Böylece Microsoft yeni bir dönem başlatıyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Dünyanın en fazla kullanılan işletim sistemlerinden Windows 11 güncelleme nedeniyle sürekli gündemde. Elbette her zaman için olumlu yönde gündeme oturmuyor. Kimi zaman olumsuz şekilde gündeme geliyor. Windows 11 değişiklikleri ile ilgili bazı yenilikler gündemde.

Konuyla ilgili gelen son detaylara göre web deneyim paketleri sürprizi geliyor. Bu yeni sürpriz ile birlikte Windows 11 işletim sisteminin eskisinden çok daha fazla rağbet görme ihtimali var. Bunun nedeni ise kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi.

Windows 11 güncelleme değişikliği

Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan bu yeni güncelleme tarzı beta özellikler ile ilgili olacak. Bildiğiniz üzere işletim sistemi değişiklik kazanmadan önce beta sürecine giriyor. Bu sürece aktif olarak katılan kişiler bazı yeni deneyimler elde edebilecek.

Windows 11 güncelleme

Windows 10 platformunda olduğu gibi tek bir güncelleme kullanılmayacak. Bunun yerine çoklu güncelleme tarzı tercih edilecek. Denenen ve başarılı olan özellikler yıl içerisinde web deneyim paketleri olarak kullanıcılara sunulacak. Windows 11 bu güncellemeleri adeta güvenlik güncellemesi yapıyor gibi otomatik bir şekilde kullanıcılara yükleyecek.

Android uygulamaları önümüzdeki ay Windows 11’e geliyor

Windows yeni güncelleme ile birlikte web deneyim paketleri kesin olarak geliyor. Bu paketler orta çapta güncellemeleri ve yeni özellikleri kullanıcılara sunacak. Fakat Windows 11 işletim sisteminin güçlü bir performans sergilemesi sorunu yaşatması kullanıcıları düşündürüyor. Bakalım yeni güncellemelerle Windows 11 gelişebilecek mi?