Windows 10’un Daha Hızlı Güncellenmesi İsteniyor

Windows 10 Ile Bir Devir Kapaniyor

Windows 10’un geçtiğimiz yılın sonunda başlatılan deneme sürecine katılan kullanıcılar, Microsoft’un yeni sürümleri daha hızlı yayınlamasını istiyorlar.

Geçtiğimiz yılın son aylarında resmi olarak tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 10‘un deneme sürümünü kısa bir süre sonra kullanıcıların beğenisine sunan Microsoft, kullanıcılardan gelen geri dönüşleri de göz önüne alarak işletim sistemini geliştirmeye ve kullanıcılara sunduğu deneme sürümünü yenilemeye devam ediyor. Ancak birçok kullanıcı Microsoft’un bu yeni sürümleri yayınlama hızını yeterli bulmuyor.

windows-10-jan-15-hero-970-80

Son olarak da Windows 10 Technical Preview build 10041 için deneme sürecine katılan kullanıcıları uzun süre bekleten Microsoft’un bu yeni sürümü yayınlamak için iki aydan fazla beklemesi kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Kullanıcıların görüşlerini dile getirmesine olanak sağlayan UserVoice platformu üzerinde açılan yeni bir başlıkta Microsoft’ta Windows 10 sürümlerini daha hızlı yayınlaması istendi ve bu başlık kısa sürede binden fazla kullanıcıdan destek gördü.

Üstelik yeni sürümlerle birlikte gelen yeni özellikleri bir an önce denemek isteyen bu Windows meraklıları, yeni sürümlerin daha hızlı yayınlanması karşılığında ortaya çıkabilecek ekstra hataları da göz ardı etmeye hazır görünüyorlar. Öte yandan Windows Insider programına öncülük eden Gabe Aul’un açıklamalarına bakılacak olursa, Technical Preview aşamasına katılan kullanıcıları yeni sürümleri daha hızlı ulaştıracak yeni bir sistem fikrine Microsoft da oldukça sıcak bakıyor.

Bilgisayar Satışlarını Windows 10 da Kurtaramayacak