Windows 10’daki güncelleştirmelerden nasıl kurtulursunuz? –Rehber-

winupdates disabler

#İŞBİRLİĞİ

Microsoft’un yeni model İşletim Sistemi Windows 10’u mu kullanıyorsunuz? Windows 10’un Güncelleştirmelerinden sıkılanlar için bir rehber hazırladık. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Windows 10’un güncelleştirmelerinden kurtulmanız için yapmanız gereken ilk şey Win Updates Disabler v1.0’u, Bilgisayarınıza kurmanız. Programın kurulumu oldukça basit, bu Programı sizlere; haberin sonunda bir Link vererek paylaşacağız.

Win Updates Disabler nedir, ne işe yarar?

Programın içinde şunlar yer alıyor:

  • Windows Güncelleştirmelerini Engelleme
  • Windows Güvenlik Merkezini Engelleme
  • Windows Defender’ı Engelleme
  • Windows Güvenlik Duvarını Engelleme

Engelleme yüklemini art arda kullanmamızın ise bir sebebi var; çünkü Program Türkçe Dil Desteğine sahip değil. Bu Programı açtığınız da karşılaşacağınız İngilizce seçeneklerin Türkçesini paylaştık.

Seçeneklerden istediklerinizin yanına tik atıyorsunuz, tik işleminden sonra Apply Now: “Şimdi Uygulaya” tıklayacağız. Ve böylelikle Engelleme İşlemini gerçekleştirmiş olacağız.

winupdates disabler

“Engel için bir Af Yasası Yok Mu?” Diyorsanız:

Başlıkta da dediğimiz gibi bunun da Yöntemi çok basit. Enable: “Aktifleştir”e tıklayacağız. Engellediğimiz yerlerdeki tikleri kaldıracağız ve tekrar Apply Now’a tıklayacağız. Böylelikle Engellerden kurtulmuş olacağız.

Bonus Olarak:

Program, Tarayıcı’da; IP Adresinizin gözükmemesi için de gizli VPN yöntemini kullanıyor.

Link: Uygulamayı indirmek için buraya tıklayınız.