GTA: Liberty City Stories yayınlandı!

gta liberty city stories

RockStar Games, iOS Kullanıcıları için GTA: Liberty City Stories’i yayınladı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Gerçek ve Eş zamanlı ışık ve gölge efektlerinin olduğu Oyun: iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPad Pro üzerinde 60 FPS performansı vaat ediyor.

Rockstar Social Club üzerinden platformlararası kayıt özelliğine de sahip olan Oyun; çoklu kontrol seçenekleri için 3D Touch özelliğine de destek veriyor.

Dokunmatik Kontrolün yanı sıra Oyun Kontrolcülerine de destek veren Grand Theft Auto: Liberty City Stories, keyifli bir oynanış vaat ediyor.

gta liberty city stories

2005 yılında ilk olarak PSP için 2006 yılında ise PlayStation 2 için satışa sunulan Oyunun Ana karakteri ise Toni Cipriani. Cipriani, Salvatore’un emriyle masum bir adamı öldürdükten sonra şehir dışında yaşamaya başlıyor.

Toni, ortalığın yatıştığını düşündükten sonra çok sevdiği Liberty City’ye geri dönme kararı alıyor ve bu şehirde çeşitli olaylara karışıyor.

Oyunda ilerledikçe Vincenzo dışında Toni’nin annesinden, JD’den, Salvatore’nin kendisinden ve bir Rahipten de görev alacaksınız. Daha fazlası için Oyunu; Apple’ın Alışveriş Mağazası App Store üzerinden indirmeniz gerekiyor.

Gionee’den yeni bir Phablet geliyor: Gionee M5 Plus