Windows 10, 3 Uygulamasını güncelledi!

windows 10 3 uygulama güncelleştirmesi

Microsoft, Windows 10 için 3 uygulamasını güncelledi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft, 3 uygulamasını güncelledi. Güncelleştirilen uygulamalar ise şunlar oldu: Twitter, Sway, E-posta ve Takvim. Yenilenmiş Twitter Uygulamasının sürümü 4.3.

Yenilenmiş sürüm yeni Twitter özelliği Moments’a da destek veriyor. Moment bir tık veya dokunma ile Durum Güncelleştirmelerinizi bir Hikâye şeklinde göstermenizi sağlıyor.

windows 10 3 uygulama güncelleştirmesi

Twitter Moments Özelliği sadece iOS ve Android sürümleri için kullanılıyordu. Şimdi artık Windows 10 İşletim Sistemini de kapsıyor.

Diğer Uygulama E-posta ve Takvim de Sistem Kararlılığı Güncelleştirmesini içinde barındırıyor. Kullanıcılara, Metin ve Görseller kullanarak İnternet Sitesi tarzında içerikler oluşturmasına imkân tanıyan ve Microsoft tarafından fikirleri gerçeğe dönüştürmenin yeni yolu olarak söylenmiş ve tanıtılmıştı.

Sway: “İşte, Okulda ya da Evde etkileşimli raporlar, sunumlar, kişisel öyküler oluşturmak ve paylaşmak için kullanılabilecek bir Dijital Öykü Anlatma uygulaması” olarak ilk kez karşımıza çıkmıştı. Bu Uygulamanın yaşadığı bazı sorunlar yeni Güncelleştirme ile çözülmüş durumda.

Samsung Galaxy A9’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı