Microsoft One Drive’ı güncelledi!

one drive

ABD’li Yazılım Devi Microsoft One Drive’ı güncelledi. Konuyla ilgili tüm detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft’un; One Drive’ına yeni özellikler geldi. ABD’li Şirket Microsoft, çalışmalarına devam ediyor. Microsoft yeni özelliği ile daha gelişmiş bir dosya yönetimine sahip olacak.

Microsoft; işçilere yönelik yeni One Drive sürümünü bugün itibariyle duyurdu. Yenilenmiş One Drive sürümü ile müşterilerden gelen taleplere çok hızlı bir geri dönüş yapılmış olacak.

Çalışan kesimine giren kullanıcılar; yeni sağ tıklama menüsüne de kavuşmuş olacak. Bu da Hızlı Aksiyon tuşları anlamına geliyor.

one drive

Böylelikle gelen dosyaları; indirip, paylaşabilir ve kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Tüm diğer Aksiyon özellikleri de şu özelliklere sahip olacak: Tarih Geçmişi. Bu özelliklere de Gelişmiş Seçeneği bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yenilenmiş liste komutlarını da dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Microsoft; yenilenmiş One Drive’ı herkesin kullanması için yoğun çaba harcıyor.

Bakalım, yenilenmiş One Drive’a nasıl tepkiler gelecek? Bekleyip göreceğiz. Son olarak One Drive; Windows 10 ve iOS ile uyumlu. 3D Touch desteğine de Uygulama yer veriyor.

LeTV 1s ön siparişe çıktı!