WhatsApp silinen fotoğrafları geri getirme

WhatsApp üzerinden büyük kaos

WhatsApp ‘da karşımıza çıkabilecek en önemli sorunlardan biri kuşkusuz silinen bir fotoğrafa tekrar ihtiyaç duymak.. Peki geri getirmek mümkün mü?

WhatsApp ’da herhangi bir nedenle yokettiğiniz  sildiğiniz fotoğrafları geri getirme için basit ve hızlı bir yolu var. Fotoğrafları geri alabilmemizin ilk yöntemi tahmin edebileceğiniz gibi gönderen kişiden geri istemek olmalı, çünkü daha sonra yapacağımız iş biraz meşakatli, uygulama bilgimiz yoksa size biraz karışık gelebilir. Baştan vazgeçenlerden olabilirsiniz.

WhatsApp parmak izi doğrulama

Yedekleme İşlemi

Kişi veya grup konuşmalarında sildiğiniz fotoğrafı sadece benden sil dediyseniz, fotoğraf karşı taraf için silinmiş olmuyor. Fotoğrafı hiçbir şekilde alamıyorsanız, yedekleme özelliğini kullanmanızı öneririz. Yedekleme özelliği android ve İOS işletim sistemlerinin hepsi için geçerlidir. Fotoğrafı silseniz bile, yedeklemeyi geri yükle dediğinizde silinen fotoğrafları geri getirmiş olacaksınız. WhatsApp yedekleme özelliği aktif değilse, fotoğraf silindikten sonra yedekleri geri yükle deseniz bile, fotoğraf geri gelmeyecektir.

whatsapp parmak izi

Cep Telefonunuzda Uygulama Klasörünü İnceleyin

WhatsApp klasörünü inceleme özelliği İOS işletim sistemi yüklü cihazlar için geçerli değildir. Bu özellik sadece android işletim sistemlerine ait cihazlarda geçerlidir.

Uygulamada gönderilen ve gelen tüm fotoğrafları klasöre kaydeder. Fotoğraf silinse bile, klasörün içinde fotoğraflar kaydedeli kalır. WhatsApp klasörünü bulmak için dosyalar kısmından; media, WhatsAppimages yolunu takip edebilirsiniz. Gönderilen fotoğraflar sent klasörünün içerisinde yer almaktadır. Buradan fotoğraflarınızı geri alabilirsiniz.

KAYNAK

Honor True Wireless Earbuds çok iddialı!