Whatsapp Ücretsiz Devam Edecek

whatsapp22

Kullanıma sunulduğundan bu yana tüm telefon sahiplerinin vazgeçilmezi olan Whatsapp ücretli olacağı haberlerinin asılsız olduğunu kullanıcılarıyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Hintli 2 genç öğrencisinin Whatsapp altyapısını uzaktan bir uygulama ile sistemin çökmesini sağlayabildiği haberleri kulaktan kulağa yayılmıştı. Öyle ki yeni gelen güncellemeyi de etkilediği belirtilmişti. Haberin büyütülecek bir sorun olmadığı yetkililer tarafından açıklanmıştı. Öyle ki  WhatsApp‘ın kurucusu olan Jan Koum ve Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp‘ta hiçbir şeyin değişmeyeceğini söylüyor. Koum olayı bir adım daha öteye taşıyarak temel değerlerin ve inançlarının değişmeyeceğini söylüyor ve kişisel bilgilerin korunması garantisinin güvencesini kullanıcılarına aktarıyor.

whatsapp-king

Wi-Fi erişim noktası yada ağ bağlantısı ile uygulama üzerinde servis ile internet üzerinden resim, video ve ses dosyası da gönderebilmektesiniz. Yaptığınız bu işlemler için herhangi bir ücret ödemenize gerek duyulmayacak. Eğer kişisel bilgilerinizin gizliliğini kendiniz sağlamak isterseniz, iPhone kullanıcıları Ayarlar sekmesinden iColud özelliğini kapatabilir. Android kullancıları için ise şifreleme işlevi de, mesajlarınızın başka kişiler tarafından okunmadığı konusunda içinizi rahatlatabilir. Böylece kullandığınız profil resminizi veya son göründüğünüz tarihi ve durumunuzu sadece adres defterinizdeki kişiler görebilecektir. İşte size uygulama ile ilgili bir kaç ipucu.

Engelemiş olduğunuz WhatsApp kullanıcıları son görülme zamanı” veya “çevrimiçi” durumunu sohbet ekranında sizi göremez. Yaptığınız profil değişikliği ve genel değişiklikizi göremez. Ayrıca sizi engelleyen kişiye gönderdiğiniz mesajlar her zaman tek bir onay işareti (mesaj gönderildi) olarak kalır; ikinci onay işareti (mesaj iletildi) asla gözükmez.

Apple Smart TV’ye Hazır Olun