WhatsApp kullanıcıları için önemli güncelleme geliyor

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

WhatsApp kullanıcılarının diğer kişileri bir aramaya katılmaya davet etmesi yakında daha kolay olacak. İşte tüm detaylar.

Meta, Çağrı Bağlantılarını paylaşma seçeneğini kullanıma sunuyor. Bu bağlantılardan birini görürseniz artık tek bir dokunuşla bir aramaya katılabileceksiniz. Çağrı Bağlantılarını kullanmak için WhatsApp uygulamasının en son sürümüne ihtiyacınız olacak. Uygulamanın Çağrılar sekmesinden Bağlantıları Çağrı seçeneğini belirleyebilirsiniz. Ardından, aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak üzere sesli veya görüntülü arama için bir bağlantı oluşturabilirsiniz.

WhatsApp kullanıcıları için önemli güncelleme geliyor

Bu kullanışlı bir özellik ve Apple’ın benimsediğini zaten gördüğümüz bir özellik. Geçen yıl şirket, başkalarının Android cihazlardan ve Windows PC’lerden gelen aramalara katılmasına izin veren paylaşılabilir FaceTime bağlantıları sunmaya başladı. Engadget’a konuşan bir şirket sözcüsü, Apple’ın insanların bağlantıları kullanarak aramaları önceden planlamasını sağlarken, WhatsApp’ın da benzer bir özellik sunmadığını doğruladı.

Ayrıca Meta CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp’ın 32 kişiye kadar şifreli grup görüntülü görüşmelerini test etmeye başladığını söyledi. Şirket yakında bu cepheyle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşacak. Daha kısa yollarla kullanıcı deneyimini kolaylaştırmayı hedefleyen şirket bu kapsamda bir çok güncelleme sunacak diyebiliriz. Bu güncellemeler arasında en çok göze çarpanı da aramalara katılmak olacak. Şirket aramalara katılmayı kolaylaştırması için önemli olarak gördüğü güncellemeyi yakında tüm kullanıcılarına sunacak. Özellik ilk olarak beta aşamasından geçecek ancak ardından tüm kullanıcılara eş zamanlı olarak sunulmaya başlanacak.

Meta personel çıkarımlarına hız kesmeden devam ediyor!