Galaxy S8 ve S8 Plus, AnTuTu’da göründü!

galaxy s8 23

Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri AnTuTu’da ortaya çıktı. İşte Galaxy S8 ve S8 Plus’ın AnTuTu sonuçları ve konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un yarın düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtacağı yeni amiral gemisi modelleri AnTuTu’da görüntülendi. Güney Koreli teknoloji devinin uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8 ve S8 Plus, eğer büyük bir aksilik olmazsa yarın resmiyet kazanacak.

Şimdiye kadar Galaxy S8 ve S8 Plus hakkında birçok şey duyduk. Bu cihazların özelliklerinden tutunda fiyatına hatta bu cihazlar için çıkacak aksesuarların özelliklerine bile hakimiz denilebilir.

Bu nedenle S8 ve S8 Plus’ın AnTuTu’da ortaya çıkmış olması bize bilmediğimiz herhangi birşey göstermedi. Yine de bu cihazlar için sızdırılan AnTuTu görsellerini sizlerle paylaşalım.

Görsellerde de görüldüğü üzere Galaxy S8’in iki farklı yonga setiyle satışa sunulması bekleniyor. Hangi yonga setinin hangi bölgelerde kullanacağı henüz netleşmemiş olsa da son söylentilerin ışığında ülkemizde satışa sunulacak olan S8’de Exynos 8895’in kullanılacağını söylemek mümkün.

Öte yandan Galaxy S8’de kullanılan RAM miktarının 4GB olduğunu da belirtelim. Zira öncesinde sızdırılan bilgilerde de bu durum bu şekilde lanse edilmişti.

Avrupa ve Amerika’da satışa sunulacak olan S8 ve S8 Plus’larda 4GB RAM kullanılması planlanırken, Çin’de satışa sunulacak olan S8 versiyonlarında ise 6GB RAM bulunacak. Bu durumun temel nedeni ise bu ülkedeki yerel üreticilerin genel olarak satışa sunduğu cihazlarda 6GB opsiyonuna sıkça yer vermesi. Çin gibi önemli bir pazarda rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Samsung, o yüzden bu ülkede 6GB RAM kullanmayı mantıklı görmüş. Bakalım bu stratejiler olumlu sonuçlar verecek mi?