Warcraft filminin yeni fragmanı görücüye çıktı

warcraft

İlgiyle beklenen Warcraft filminden yeni bir fragman yayınlandı. Haziran ayında izleyiciyle buluşacak film orklar ve insanlar arasındaki savaşı izleyiciye aktaracak.

warcraft-film-2016

Oyun dünyasının ağır taşlarından biri olan Warcraft önümüzdeki yaz beyazperdede yer bulacak. Açıklandığı günden beri milyonlarca Warcraft hayranı filmin çıkışını ve fragmanlarını büyük bir ilgiyle takip etmekte. Son olarak televizyon reklamı için bir fragman ve poster yayımlanmış bulunmakta.

Hikayeyi hem insanların hem orkların tarafından anlatan Warcraft,Duncan Jones(Moon ve Source Code) tarafından yönetilmekte.Klasik tarzda gördüğümüz iyi insanlar kötülere karşı formülünden ziyade her iki tarafında iyi ve kötü karakterlerinin olduğu bir yapım karşımıza çıkacak. Orkları ekrana taşımak için Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filminde kullanılan hareket algılama teknolojisi kullanılacak.

Filmin başrollerinde ise Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Robert Kazinsky, Ben Foster, Daniel Wu, Ruth Negga ve Clancy Brown yer alıyor.

 Günümüze kadar gördüğümüz oyundan film uyarlarlamaları ne kadar başarısız olsa da bu film büyük bir potansiyel taşıyor.100 milyon dolar bütçeye sahip film önümüzde yaz 3 Haziran 2016’da seyirciyle buluşacak.