World of Warcraft Filmi Hakkında Yeni Detaylar

World of Warcraft Filmi Hakkında Yeni Detaylar

Merakla beklenen World of Warcraft filmi hakkında açıklamalarda bulunan Ben Foster, filmde Medivh the Mage adlı bir büyücüyü canlandıracağını söyledi.

Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan World of Warcraft‘tan sinemaya uyarlanacak olan Warcraft filminin bir süre önce çekimlere başlamasıyla beraber, merakla beklenen film hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. World of Warcraft filmi için geçtiğimiz aylarda açıklanan oyuncu kadrosunda yer alan Ben Foster, filmde canlandıracağı karakter ve filmin konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

World_of_Warcraft_filmi

Daha önce 3:10 to Yuma ve The Messenger gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Ben Foster, World of Warcraft filmi hakkında IGN’e konuştu ve filmde Medivh the Mage adlı karakteri canlandıracağını söyledi. Bir bölgenin korunmasından sorumlu olan bir büyücü olarak tanıttığı Medivh karakterini anlatan Foster, karakterinin bir süredir inzivada olduğunu ama filmin başında eski arkadaşlarının yardımını istemesiyle beraber tekrar savaş alanlarına döneceğini söyledi. Ayrıca filmin kendisi hakkında da konuşan ünlü oyuncu, yönetmen Duncan Jones’un Warcraft evrenini her iki tarafın da gözünden anlatacağını belirtti.

Son yıllarda oyun dünyasından beyazperdeye taşınan en önemli projelerden biri olan Warcraft‘ın yönetmenliğini Moon ve Source Code filmleriyle tanınan Duncan Jones üstleniyor. Başrollerinde Ben Foster’a Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell ve Dominic Cooper’ın eşlik ettiği film 11 Mart 2016’da vizyona girecek.

Yeni BioShock Oyunu İçin Umut Doğdu