Alien: Isolation Hakkında Yeni Detaylar

Alien Isolation Hakkında Yeni Detaylar

Alien: Isolation hakkında açıklamalarda bulunan The Creative Assembly, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları arasında fark olmayacağını belirtti.

Sinema dünyasının en popüler korku/gerilim serileri arasında yer alan Alien serisini bir kez daha oyun dünyasına taşımayı amaçlayan Alien: Isolation, bu yılın başında resmi olarak duyurulmuştu. Total War serisinin yapımından sorumlu olan The Creative Assembly stüdyosu tarafından geliştirilen Aliens: Isolation, Alien serisinde şekillenen evrende geçiyor ve Aliens: Colonial Marines’in aksine orijinal filmin temasına daha uygun bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Alien_Isolation

Duyurulduğu günden beri oyunun teması ve genel hissiyatı hakkında birçok detayı oyunseverlerle paylaşan The Creative Assembly, şimdi de oyunun konsollarda sunacağı performans hakkında açıklamalarda bulundu. Konu hakkında konuşan stüdyo yetkilisi Gary Napper, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları arasında fark edilebilir bir değişiklik olmayacağını vurguladı. Oyunun her iki konsolun kullanıcılarına da 1080p full HD çözünürlükte sunulacağını belirten Napper, oyunun herhangi bir konsol için ayrım yapmadığını belirtti. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak hazırlanan Alien: Isolation, 7 Ekim 2014’te satışa sunulacak.

Apple CarPlay’e Audi’den Destek Geldi