Google Pixel 4a duyuruldu! İşte özellikleri ve fiyatı

Google Pixel 4a

Google’ın orta segmentteki Pixel modeli nihayet ortaya çıktı. İşte Google Pixel 4a özellikleri ve fiyatı.

Akıllı telefon sektöründe silik bir görünüm çizen Google, merakla beklenen orta seviye Pixel modelini nihayet tanıttı. Böylece Google Pixel 4a’nın özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Sızdırılan raporlarda da olduğu üzere Google’ın orta seviyedeki yeni modeli gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 730 yonga setinden alacak. İçerisinde 6GB RAM bulunacak olan telefonun dahili depolama alanı ise 128GB olacak. Telefonda microSD kart desteği ise yer almıyor.

Google Pixel 4a nihayet tanıtıldı

Google Pixel 4a’da 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 5.81 inç büyüklüğünde OLED ekran bulunuyor. Corning Gorilla Glass 3 teknolojisiyle korunan bu ekran 443 ppi piksel derinliğine sahip.

Orta seviye Pixel 4a modelinde 12.2 MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kamera eşlik ediyor. 3140 mAh’lık batarya ile gelen telefonda 18W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Google’ın yeni modeli için belirlediği fiyat etiketi ise 340 euro.

google pixel 4a 1

Açıkçası bu özelliklerde bir telefonun 340 euro’ya satılması biraz absürt diyebiliriz. Zira çok daha ucuza çok daha kaliteli telefonlar almak mümkün. Elbette yine de tercih kullanıcılar.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Hali hazırda Googe Türkiye’de akıllı telefon satmıyor. Dolayısıyla Google Pixel 4a modeli de ülkemizde satışa çıkmayacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy Fan Edition render görseliyle ortaya çıktı! İşte detaylar