Volkswagen Polo fiyatları kafa karıştırıyor

Volkswagen Polo

#İŞBİRLİĞİ

Volkswagen Polo fiyatları gerçekten kafa karıştırıyor. B sınıfı HB kategorisinde rakiplerinden hayli yüksek fiyatlara satılan Polo, müşterilerin farklı alternatiflere yönelmesine zemin hazırlıyor.

Son birkaç aydır döviz kurları yükseliş eğiliminde olsa da otomobil fiyatlarında öyle çok büyük yükselişler olmadı.

Üstelik geçtiğimiz yılın sonlarında hemen hemen tüm otomobil üreticileri model fiyatlarını yukarı yönlü olarak güncellemişlerdi. 2021’e gelmemizle birlikte düşüşler de başlamıştı.

Muhtemelen önümüzdeki aylarda döviz kurlarında yukarı yönlü bir dalgalanma olmazsa fiyatlar bu seviyelerde kalmaya devam edecektir. Elbette burası Türkiye. Yarın ne olacağını kestirmek hayli güç olabiliyor. dolayısıyla biz fiyatların düşmesini beklerken artan bir fiyat tablosuyla da karşılaşabiliriz. Bu da bizler için çok büyük bir sürpriz olmaz.

Volkswagen Polo fiyatları kafa karıştırıyor

Zira 2020 yılında dünyanın genelinde otomobil satışları durma noktasına gelirken, Türkiye’de ise stok bulunamıyordu. Dolayısıyla ülkemizdeki otomobil sektörüne akıl sır erdirmek pek de kolay olmayabiliyor. O yüzden size tavsiyemiz otomobil alma gibi bir niyetiniz varsa fazla beklememeniz.

Hazır şu aralar fiyatlar normal civarlarda seyredirken bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Zira önümüzdeki süreçte bizleri nelerin beklediğini kestirmek biraz güç.

Dilerseniz aşağıdan güncel Volkswagen Polo fiyatlarına göz atabilirsiniz.

2021 model Taycan fiyatları cep yakıyor

Polo 1.0 80 PS Manuel Trendline

Fiyat: ₺216.200,00

Volkswagen Polo fiyatları