Vodafone internet paylaşımı için ücret almayacak!

internet paylaşımı

Turkcell’in 2 GB ile sınırlı internet paylaşımı için ayda 9 TL alacağının ortaya çıkmasının ardından, Vodafone cephesinden bomba gibi bir açıklama geldi. Vodafone internet paylaşımı için ücret almayacak!

Telefonların kendi özelliği olan kişisel erişim noktası/hotspot için Turkcell ayda 9 TL ücret talep edeceğini açıklamıştı. Turkcell kullanıcıları, Ocak ayından itibaren ayda sadece 2 GB interneti paylaşmak için 9 TL ekstradan ücret ödeyeceklerdi. Bu kararın üç operatörün ortak kararı olduğu düşünülüyordu.

Vodafone internet paylaşımı için ücret istemiyor!

Bugün Vodafone hodri meydan dedi ve internet paylaşımı için kullanıcılarından ücret talep etmeyeceğini açıkladı. Daha önce Türk Telekom’un fahiş fiyatlı ADSL paketleri sosyal medyada büyük tepki toplamış ve firma geri adım atmıştı. Turkcell’in sonu da buna benzeyebilir.

Sosyal medyada Turkcell hat sahipleri internetlerini paylaşmak için ücret ödemeye çok karşı çıkıyor. Vodafone cephesinden böyle bir açıklamanın gelmesi, Turkcell kullanıcılarını Vodafone’a geçmelerine neden olabilir.

internet paylaşımı

Tahminlerimize göre Turkcell bu riski göze alamayacak ve aldığı bu karardan vazgeçecek. Şu an gözler Türk Telekom‘un üzerinde. Bakalım ilerleyen günlerde Türk Telekom cephesi konuyla ilgili açıklama yapacak mı?

Samsung’un Android Pie takvimi belli oldu! İşte cihazlar ve güncelleme tarihleri!