Samsung’un Android Pie takvimi belli oldu! İşte cihazlar ve güncelleme tarihleri!

Samsungun Android Pie takvimi belli oldu İşte cihazlar ve güncelleme tarihleri

Android Pie güncellemesini sabırsızlıkla bekleyen Samsung sahipleri için takvim gözüktü! Peki cihazınız güncellemeyi ne zaman alacak? İşte yanıt.

Android Pie’yi dört gözle bekliyorlar

Android 9 Pie’yi alacak bir cihaza sahip olan tüm kullanıcılar, güncellemenin ne zaman geleceğini merak ediyorlar. Yazılım geliştirme süreci öngörülemez olduğu için özellikle büyük firmalar, takvim yayınlamaktan çekinirler. Ancak Samsung cihazların ne zaman güncelleneceğini gösteren takvim, Sammobile üzerinde yayınlandı.

Listede, güncellemeyi halihazırda almış Galaxy S9 ve S9 Plus da bulunuyor. Ancak güncelleme şimdilik sadece birkaç ülkede geçerli olduğu için tamamlanma süresi olarak ocak ayı gösterilmiş.

Takvim ekim ayına kadar uzuyor. Güncellemeyi bu kadar geç alacak olan bazı cihazların, sürüm atlama şansları da var. Yani Android 9 atlanıp, doğrudan yeni çıkacak sonraki sürümün sözü verilebilir. Zira bu kullanıcılar, muhtemelen güncellemeyi beklerken en az bir yeni Android sürümü görecekler.

İşte bahsi geçen takvim ve ay ay güncellemeleri alacak cihazlar:

Şubat: Note 9

Mart: S8, S8 Plus, Note 8

Nisan: A9 (2018), A8 (2018), A8 Plus (2018), A7 (2018), Tab S4 10.5

Mayıs: J4, J4 Plus, J6, J6 Plus, A8 Star

Temmuz: J7 (2017)

Ağustos: J7 Duo

Eylül: Xcover4, J3 (2017), Tab S3 (2017)

Ekim: Tab A (2017), Tab Active 2, Tab A 10.5

Takvimde gösterilen sürenin kesin olmadığını unutmayın. Yazılım geliştirme sürecinde meydana gelebilecek sorunlar nedeniyle tarihlerde ciddi oynamalar olabilir. Bunun örneklerini geçmişte çokça gördük.

Atari tabancası (NES Zapper) ile banka soymaya çalıştı!