Vodafone büyük hediyeler veriyor: Kazananlar belli oldu!

Turkcell Vodafone ve Türk Telekom

Türkiye’nin en büyük operatörlerinden bir tanesi olarak bilinen Vodafone büyük hediyeler ile gündeme geliyor. Hadi gelin verilen o büyük hediyelere göz atalım.

Operatörler çeşitli aralıklarla kampanyalar düzenliyor veya Vodafone büyük hediyeler gibi çeşitli şanslar sunuyor. Böylece kullanıcıların sadakati daha fazla arttığı gibi aynı zamanda yeni abone sayısında da önemli bir artış yaşanıyor. Vodafone tarafından kendi kullanıcılarına 3 milyon TL’lik hediye dağıtıldı ve bu hediyeyi kazananlar belli oldu. Şanslı kişiler, çok özel hediyelere sahip olacak.

Vodafone sürpriz hediyeler ile geliyor

Hediye Çarkı platformuna özel düzenlediği çekiliş ile birlikte kullanıcılara büyük hediyeler dağıtan Vodafone, önemli bir fark yaratmaya çalışıyor. Kullanıcıların kimi zaman internet ve diğer bağlantı kesintileri nedeniyle şikayet de ettiği vodafone, böylece daha cazip hale gelebiliyor.

Vodafone büyük hediyeler

5 kişiye BMW 118i otomobil, 25 kişiye Vespa motosiklet, 100 kişiye iPhone 11 akıllı telefon ve 500 kişiye Apple AirPods kablosuz kulaklık veren şirket, toplamda 3 milyon TL rakamına ulaşmayı başardı. Bu sayede çok fazla kişiye ulaşıldı.

Vodafone tarafından yapılan açıklamalarda, “3 yıl önce hayata geçirdiğimiz ‘Hediye Çarkı’ platformunu müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yeniledik. Yeni platformumuzda müşterilerimize daha fazla internet, seçkin markalarda özel indirimler ve hediye fırsatları sunuyoruz. Yeni döneme özel düzenlediğimiz ve diğer operatör kullanıcılarına da açtığımız hediye çekilişine 9 milyonu aşkın kişi katıldı. Toplam 3 milyon TL değerinde hediye kazanma şansı sunduğumuz kampanya döneminde Vodafone Yanımda uygulamamızın kullanıcı sayısı da 1 milyon artarak önemli bir başarıya imza attı.” ifadelerine yer verdi.