Turkcell ile Hediye iPhone 6

hediye iphone 6

Yeni model telefonu T60‘ın satışa sunduktan sonra cihaz için büyük takdir toplayan Turkcell şu an aktif devam eden kampanası kapsamında çeşitli hediyeler ile beraber 15 hediye iPhone 6‘yı da kullancılarına dağıtacak.

2014 verilerine göre Turkcell’in abone sayısı 34.6 milyon, bu sayı ile diğer rakiplerinin açık ara önünde. Türkiye’deki cep telefonu kullanıcılarının yaklaşık %52,4’üne sahiptir. Turkcell‘i %27,9 pazar payıyla Vodafone, %19,7 ile pazar payıyla Avea takip etmektedir.Bunun en büyük sebebi ise çekim kalitesi ve hizmet anlayışı olarak görülüyor. Çağrı merkezinin yanında site üzerinden abonelerine Webchat canlı destek ile abonelerine sahip veriyor.Üstelik Gencaver adını verdikleri müşteri temsilcileri ile genç abonelerine arkadaşça, samimi bir şekilde hizmet sunuyor. Turkcell reklam dünyasında da adını söz ettirmekte. Yaptığı kampanyaları medya alanında  başarı ile yayan GSM devi insanları ağlatan, hüzünlendiren, gülümseten reklamları ile öne çıkıyor.

bos_degilim-hediye iphone 6

Son kampanyaları olan “Boş Değilim” ile  genç abonelerine çeşitli hediyeler sunmakta.Hediye iPhone 6‘dan Mini Copper’a kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı sunuyor. Bu hediyelerin maddi değeri yüksek ve çok değerli olduğunu söylemekte fayda var.Hediye edilecek ürünler ise şöyle;

1 adet Mini Cooper
1 adet Vespa
1 adet 2 kişilik Amerika Seyahati
50 adet Microsoft Xbox One
15 adet iPhone 6
15 adet Samsung Galaxy S5
10 adet Turkcell T50
10 adet iPad Mini
200 adet 150TL değerinde yurt içi tek yön uçak bileti

Kampanyaya katılmak için 18-25 yaş arasın Turkcell abonesi olmak yeterli oluyor. Kampanyaya ücretsiz olarak katılabilirsiniz.Şansınızı denemenizde fayda var. Kampanyaya site üzerinde üzerinden veya BOŞDEĞİLİM yazıp 2222‘ye SMS atılarak katılabilirsiniz.Kazanan talihliler 25.08.2015 tarihinde Akşam  gazetesinde ilan edilecek.Boş şanslar.