Vodafone 4G’yi Deneyimletiyor

vodafone

Vodafone Türkiye, 26-27 Nisan tarihlerinde Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal Vodafone Cep Merkezi’nde ve 27 Nisan’da Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda 4G deneyim merkezleri kurarak, kullanıcılara geleceğin teknolojisi 4G’yi deneyimleme fırsatı sunacak.    

“Daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye’de herkese ilham vermek” misyonu ile Dijital Dönüşüm Hareketi’ni başlatan Vodafone Türkiye geleceğin teknolojileri için de çalışmalarını devam ettiriyor. Şirket şimdi de düzenleyeceği etkinliklerle mobil internette 4G hızını tüketicilerin deneyimine sunmaya hazırlanıyor.

vodafone 2

Vodafone Türkiye, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan aldığı izinler kapsamında 26-27 Nisan tarihlerinde Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal Vodafone Cep Merkezi’nde, ayrıca 27 Nisan’da Tarihi Yarımada’da düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda 4G deneyim merkezleri kuracak.

Vodafone 4G deneyimleme merkezinde katılımcılara, ulaşabilecekleri mobil hızı test edebilecekleri çeşitli online oyunlar ve farklı markalarda akıllı cihazları 4G’li olarak kullanım olanakları sağlanacakken, oyunlar sonucu sürpriz hediyeler de verilecek. Öte yandan, bu tarihlerde Şaşkınbakkal Vodafone Cep Merkezi’nden numara taşıma işlemi yaptıranlara ise Red tarifesi için 100 TL, diğer tarifeler için 50 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Google’da Şok Ayrılık!