Lenovo Z5’in satışa çıkacağı tarih belli oldu

Lenovo Z5

5 Haziran’da düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak Lenovo Z5’in satışa sunulacağı tarih belli oldu. Telefon için bekleyiş uzun sürmeyecek.

Bildiğiniz gibi Lenovo, popüler Z serisinden yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Lenovo Z5 adını taşıyan telefon, son günlerde sızdırılan görüntüler ve bilgilerle karşımıza çıkmıştı. Telefonun resmen tanıtımı ise 5 Haziran’da düzenlenecek etkinlikle gerçekleşecek.

Lenovo Z5, 12 Haziran’da raflardaki yerini alacak

Telefonun tanıtılacağı etkinliğe iki gün kala, Z5’in satışa çıkacağı tarih de netlik kazandı. Çin’in popüler alış veriş sitelerinden JD.com, Lenovo’nun yeni telefonunun 12 Haziran’da raflardaki yerini alacağını açıkladı.

Lenovo Z5

12 Haziran’da az sayıda telefonun satışa sunulacağı söyleniyor. Şimdiden telefon için 10 bin ön kayıt alındığı göz önüne alındığında, satışa çıkan az sayıda ürünün kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

Lenovo Z5

Bu arada Lenovo Başkan Yardımcısı Chang Cheng, Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinden Z5 ile ilgili paylaşımlara devam ediyor. Cheng son olarak telefonu gösteren iki görüntü paylaştı.

Lenovo Z5

Moto Z3 Play’in tasarımı net bir şekilde görüldü