vivo Y77t piyasaya sürüldü

vivo y77t

vivo, kısa süre önce satışa sunduğu vivo Y78’in farklı bir versiyonu olan vivo Y77t’yi dün Çin’de düzenlediği etkinlikle piyasaya sürdü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket son olarak da vivo Y77t’yi kullanıcılarla buluşturdu. Telefon dün Çin’de satışa sunuldu.

vivo Y serisinin en yeni üyesi Dimensity 7020 yonga setinden güç alıyor. Telefonun dikkat çekici özellikleri arasında 50 megapiksellik ana kamerası ve batarya kapasitesi yer alıyor. vivo Y77t aslında kısa süre önce çıkan vivo Y78 ile neredeyse birebir aynı özelliklere sahip. Ancak iki telefon dahili depolama alanı konusunda farklılaşıyor.

vivo Y77t, 6.64 inçlik LCD bir ekranla geliyor. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde yer alan nokta şeklindeki delikte 8 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise karşımıza çift kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olan telefonda 44 W hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

vivo Y77t 2

vivo Y78’den farklı olarak Y77t, 256 GB dahili depolama alanı olan bir versiyona da sahip. Ancak yine de vivo’nun aynı telefonu iki farklı isimle satışa sunması şaşkınlık yaratmış durumda. Çünkü Y77t aslında pekala Y78 olarak da piyasaya sürülebilirdi. Çünkü zaten normalde de telefon üreticileri telefonlarının depolama alanı konusunda farklı versiyonlarını çıkarıyor. Fakat bunlar için farklı isimler kullanılmıyor.

vivo böyle bir taktik uygulayarak muhtemelen telefona bir kez daha dikkat çekmek ve satışları yükseltmek istiyor. Bu taktiğin tutup tutmadığını bekleyip göreceğiz

The Walking Dead Destinies oyunu tanıtıldı