Vivo Y76s için yeni bilgiler geldi

tyty

Son gelen bilgilere göre 3C sertifikasyon listesi IMEI veritabanında ve CEIR veritabanında vivo Y76s adlı bir vivo akıllı telefon olduğu görüldü. 

Listede belirtilen bu telefonun özelliklerinden biri cihazın 18W şarj desteğine sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca daha önce gelen bilgilere göre bu telefonun sadece 4G ile sınırlı olduğu söylenmişti. Ancak şimdi, bu cihazın TENAA sertifikası onun bir 5G akıllı telefon olduğunu onaylıyor.

TENAA’ya göre, V2111A model numaralı yaklaşan vivo Y76’lar 5G telefon olacak. Bu nedenle, ‘vivo Y76s 5G’ olarak piyasaya sürülecek.

vvv 1

Listeye göre, telefon 6,58 inç ekrana ve 4,910 mAh bataryaya (nominal kapasite) sahip olacak. Cihaz çift SIM ve Android 11 ile gelecek . Ancak Funtouch OS 11 veya OriginOS’u çalıştırıp çalıştırmayacağı bilinmiyor .

Son olarak, liste telefonun boyutlarının 163.95 x 75.30 x 8.50mm olacağını söylüyor.

Genellikle, TENAA listeleri tüm teknik özelliklerin yanı sıra akıllı telefonların resimlerini içerir. Ancak bazen yavaş yavaş eklenirler. Dolayısıyla, vivo Y76s 5G’nin listesi şu anda çok fazla bilgiye sahip değil.

Her neyse, yakın gelecekte resmi açıklamasından önce bu telefon hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. Ancak bazı vivo bütçeli akıllı telefonların Çin’de sessiz bir şekilde piyasaya sürüldüğünü belirtmekte fayda var. Bu nedenle, vivo Y76s 5G’nin benzer bir şekilde piyasaya sürülmesi ihtimali var. Avrupa piyasası yani küresel pazarda boy gösterip göstermeyeceği bilinmiyor.

HONOR 50 serisi 100W’a kadar hızlı şarjı destekleyebilir