Vivo Y76 tanıtıldı işte özellikleri ve fiyatı

Vivo X70 Pro

Vivo Y76 tanıtıldı. Telefonun özellikleri ve fiyatına dair tüm bilgileri haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz.

Vivo Y76 tanıtıldı işte özellikleri ve fiyatı. Akıllı telefon pazarının önemli markalarından birisi haline gelen Vivo, yeni telefonunu duyurdu. Çin merkezli üretici, orta sınıfa hitap eden modeline Y76 ismini verdi. Vivo’nun son dönemlerin yükselen değeri olduğunu söylemek lazım. Peki ama şirketin yeni telefonunun özellikleri ve fiyatına dair detaylar nasıl şekillendi? Tüm bu bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Haydi o zaman daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım!

Vivo Y76 tanıtıldı işte özellikleri ve fiyatı

Vivo Y76 tanıtıldı işte özellikleri ve fiyatı

Vivo Y76 gücünü MediaTek tarafından üretimi gerçekleştirilen Dimensity 700 yonga setinden alıyor. 8 GM RAM kapasitesine sahip olan telefon, 128 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Ekran tarafında ise bizleri 6.58 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde olan bir IPS LCD panel karşılıyor. Bu özellikleri ile orta segment olduğunu kanıtlayan cihaz, sırt kısmında ise üçlü kamera kurulumuna sahip.

Bu kısımda 50MP’lik ana kameraya 2MP derinlik sensörü ve 2MP makro lens eşlik ediyor. Ön tarafta yer alan damla çentiğin altında ise 16MP’lik selfie kamerası bulunuyor. Bünyesinde 4.100 mAh’lik bir batarya barındıran telefona 44W hızlı şarj desteği de veriliyor. Kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkan Vivo Y76 için Malezya’da belirlenen fiyat ise 310 dolar civarında. Modelin ilerleyen zamanlarda Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise şu anda gizemini koruyor.

Oppo da otomobil üretecek: 2024 yılında yollarda!