vivo Y53s özellikleri belli oldu! İşte detaylar

vivo Y53s özellikleri belli oldu! İşte detaylar

Çinli akıllı telefon üreticisi vivo, dünya çapında vivo X serisiyle tanınıyor. Bununla birlikte, şirketin en çok satanları, vivo Y serisinin bir parçası. Firma, ara sıra bu dizide birden fazla model yayınlamasıyla tanınıyor. Yeni bulgulara göre, şirketin bir sonraki Y serisi telefonunun adı vivo Y53s olacak.

MySmartPrice tarafından hazırlanan bir rapora göre, gelecek vivo Y53’ler CQC ve BIS tarafından onaylanmış. Ek olarak, cihaz Google Play Console‘da da karşımıza çıktı. Akıllı telefonun bu çevrimiçi listeleri bazı özelliklerini ortaya çıkardı. İlk ve en önemlisi, vivo Y53s, V2058 model numarasını taşıyor. İkinci olarak, bu telefon BIS (Bureau of Indian Standards) tarafından onaylanmış. Bu nedenle Hindistan’da piyasaya sürülebilir. Ardından, telefonun CQC sertifikası, 33W hızlı şarjı destekleyeceğini söylüyor. Bu, vivo Y serisi cihazların çoğu yalnızca 18W hızlı şarjı desteklediği için ilginç.

vivo Y53s özellikleri belli oldu! İşte detaylar

Son olarak, Google Play Console’a göre, vivo Y53s, 8GB RAM ile eşleştirilmiş bir MediaTek Helio G80 yonga seti tarafından desteklenecek. Bir vivo Y serisi telefon için RAM miktarı yine alışılmadık durumda. Son olarak, akıllı telefon 440 DPI ile bir FHD + ekrana sahip olacak ve Android 11’i çalıştıracak. Önümüzdeki günlerde cihazın resmi lansmanından önce vivo Y53’ler hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

vivo Y52 5G, Dimensity 700 SoC ve 48MP üçlü kamera ile piyasaya sürüldü